HISWA ACTIE

Beste watersporter,

Het team van Deko Marina Lelystad heet u van harte welkom in onze gezellige jachthaven! Tijdens de Hiswa hebben wij de volgende Hiswa actie:

Komt u als passant naar onze haven tijdens de Hiswa?

Dan kunt  voor slechts 20 euro: twee tickets voor de hiswa te water kopen inclusief een ontbijt  voor 2 personen (op te halen bij het havenkantoor).

Dit terwijl 1 losse entreekaart 15 euro per stuk aan de kassa is.

Wel is het raadzaam om vooraf een ligplaats bij ons te reserveren, zodat u zeker weet dat er een box voor u beschikbaar is. Vanuit Deko Marina Lelystad is de Hiswa te water eenvoudig te voet te bereiken. Geen gedoe dus met pendelbusjes.

Hieronder een overzicht van de faciliteiten waar u gebruik van kunt maken! Eten & drinken (restaurant en bar)–reparaties & onderhoud –wasserette – strijkbout- goede sanitaire voorzieningen – water & stroom – hijsen/liften – gratis wifi – winterstalling buiten en in hal- terras – boodschappen –gratis leenfietsen – speelplekken voor de kids – BBQ- boothuur – evenementen – feestjes – makelaar – bootcleaning -werkplaats- varen op Markermeer en op het IJsselmeer en nog veel meer!

Deko marine: makkelijk te bereiken

Komend vanaf het IJsselmeer vaart u ongeveer 200 meter voor de houtribsluis links. Vanuit het zuiden vaart u door de sluis, direct rechts. Deko Marina herkend u aan het kenmerkende restaurant / vuurtorentje. Direct bij de haveningang is de meldsteiger. Bij onduidelijkheden onderweg kunt u ons altijd bereiken op nummer: 0320-269000