Gezellige jachthaven

Ons haventeam staat altijd voor u klaar. Zij lopen dagelijks eenhavenronde en staan garant voor de service en gastvrijheid. In het zomerseizoenworden er op regelmatige basis havenborrels georganiseerd.

Uiteraard kunt u niet enkel bij Deko Marina Lelystad ontspannen op de havenborrel, maar bent u ook van harte welkom bij de havenborrel van onze zusterhaven Marina Monnickendam, waar u zomers 30 dagen gratis kunt liggen. Ook is onze BBQ plaats een goede plek om de andere jachthaven gasten te ontmoeten. Daarnaast kunt u altijd nieuwe informatie opdoen door aan te haken bij de lezingen of door onze jaarlijkse havendag te bezoeken.
Uw zeiltalenten kunt u toetsen tijdens de Deko Cup, maar ook bent u uitgenodigd voor de jaarlijkse oudejaarstocht naar Terschelling, welke ieder jaar weer garant staat voor veel (zeil)plezier.

Ideaal vaargebied

Met Deko Marina Lelystad als vertrekhaven bent u verzekerd van een ideaal vaargebied: Enkhuizen, Monnickendam, Medeblik, Lemmer, met iedere windrichting is er mooie dag of weekendtocht te kiezen. De keuzes zijn legio.

Compleet aanbod

Wanneer u een dagje niet buitengaats bent, ligt onze jachthaven enerzijds dichtbij de prachtige Oostvaardersplassen. Maar ook kunt u bijvoorbeeld shoppen in
Bataviastad, welke slechts 1 km verwijdert is van onze jachthaven. Met de gratis leenfietsen bent u daar in een ogenblik. Kortom Deko Marina Lelystad: een prachtige uitvalsbasis voor allerlei vrijetijdsbestedingen.
Wilt u echter vertier zonder de jachthaven te verlaten, dan kunt u altijd naar het gezellige restaurant op de haven. Zomers kunt u op het terras aan het water, lunchen dineren of borrelen. Maar uiteraard is het restaurant het gehele jaar voor u geopend.

Veiligheid

Bij Deko Marina Lelystad  is er altijd iemand die een oogje in het zeil houdt. Door onze vaste bezetting, kunnen wij goed toezicht kunnen houden op de schepen.   Uw auto kunt u op het ’s avonds afgesloten terrein veilig gratis parkeren. Daarnaast kunt u via internet inloggen op onze webcam om op afstand een kijkje te nemen in onze haven. Dagelijks loopt onze havenmeester een ronde om de schepen te controleren. Uiteraard is onze team BHV en AED gecertificeerd

Winterberging

In de winter kunnen wij uw schip op het terrein of in een verwarmde hal stallen. Ook hebben wij een mastenhal en kunnen wij indien gewenst uw zeilen en kussens voor u opslaan.

Schoon

Een schoon milieu & een schone jachthaven. Wij staan garant voor een “schoon huis”. Schoon sanitair, wij begrijpen als geen ander dat dit een “must” is. Uiteraard kunt u van ons verwachten dat u hier op ieder moment van de dag op mag rekenen. Echter de aandacht voor hygiëne reikt verder dan de toiletten. De haven is schoon.

Fullservice haven

ligplaatsen (passanten & ligplaatshouders) –reparaties & onderhoud –– wasserette – strijkbout- goede sanitairevoorzieningen – water & stroom – hijsen/liften – gratis wifi –winterstalling buiten en in hal- eten & drinken (restaurant en bar) –terras – boodschappen bezorgdienst –gratis leenfietsen – speelplekken voor dekids – BBQ- boothuur – evenementen – feestjes – makelaar – bootcleaning -golfbaan –werkplaats- varen op Marker- en het IJsselmeer – leenfietsen-milieustraat- en nog veel meer!

Neem contact met ons op